Skip to the content

Sluit u aan bij de service provider van Brabant;
Polaris Assuradeuren


Uw klanten leven in een digitaal tijdperk met een overvloed van mogelijkheden onder de knop. Veel klanten verdrinken in deze zee van informatie en onpersoonlijke verkoopkanalen. Wij geloven in de kracht van u als professioneel assurantieadviseur, zeker nu!

Polaris Assuradeuren is een serviceprovider en een volmachtbedrijf. Wij bedienen de zakelijke markt. Maar ook voor uw particuliere klanten bieden wij genoeg verzekeringsmogelijkheden. Met 7 volmachten heeft u toegang tot een gevarieerd pakket financiële oplossingen en maken we maatwerk mogelijk. Of het nu gaat om een standaard verzekering of een specifiek product zoals een makelaarspolis, VVE product of een groot zakelijk risico. 

Wij ondersteunen u met onze polis administratie. U kunt profiteren van onze uitstekende schadeafhandeling. En we nemen u werk uit handen door één rekening-courant te sturen.

Onze online tool
Via onze Online Tool kunt u eenvoudig en overzichtelijk de persoonlijke gegevens van uw relaties inzien. Daarnaast heeft u toegang tot alle lopende verzekeringen. De Online Tool gebruikt u om nieuwe verzekeringen te offreren en aan te vragen of om wijzigingen op lopende verzekeringen aan ons door te geven. Via onze online omgeving heeft u direct commerciële mogelijkheden richting uw klanten. U kunt een gewenste korting aangeven, wat maatwerk mogelijk maakt. Daarnaast kunt u schademeldingen bij ons indienen, met de mogelijkheid om documenten en foto’s te uploaden. Op deze manier ontvangen wij in een keer alle informatie die van belang is om de schade correct, professioneel en in korte tijd af te wikkelen.

Heeft u vragen of wilt u een één op één cursus, wij helpen u graag!

 

 

Dienstverlening van A t/m Z
Breed pakket financiële oplossingen
Kennis & Expertise
Laagdrempelig & Probleemoplossend
Samenwerking

Daarom Polaris

Wat doen we

Polaris biedt, exclusief via de met haar samenwerkende adviseurs, maatwerkproducten voor elk verzekeringstechnisch vraagstuk.

Hoe doen we dat

Wij richten ons op de lokale markt. Met een professioneel, vakbekwaam team en een kleinschalige manier van werken. De belangen van de klant staan altijd centraal.

Waarom doen we dat zo

Onze visie is elkaars specialisme versterken; Resultaat door samenwerking. Korte schijven, creatief meedenken en flexibel zijn is onze kracht.