Skip to the content

Polaris Assuradeuren, dé serviceprovider. 

Jouw klanten leven in een digitaal tijdperk met een overvloed van mogelijkheden onder de knop. Veel klanten verdrinken in deze zee van informatie en onpersoonlijke verkoopkanalen. Wij geloven in de kracht van jou als professioneel assurantieadviseur, zeker nu!

Polaris Assuradeuren is een serviceprovider en een volmachtbedrijf. Wij bedienen de zakelijke markt. Maar ook voor jouw particuliere klanten bieden wij genoeg verzekeringsmogelijkheden. Met 12 volmachten heb je toegang tot een gevarieerd pakket financiële oplossingen en maken we maatwerk mogelijk. Of het nu gaat om een standaard verzekering of een specifiek product zoals een makelaarspolis, VVE product of een groot zakelijk risico. 

Wij ondersteunen je met onze polis administratie. Je kunt profiteren van onze uitstekende schadeafhandeling. En we nemen je werk uit handen door één rekening-courant te sturen.

Onze volmachten

 

Onze online tool
Via onze Online Tool kun je eenvoudig en overzichtelijk de persoonlijke gegevens van je relaties inzien. Daarnaast heb je toegang tot alle lopende verzekeringen. De Online Tool gebruik je om nieuwe verzekeringen te offreren en aan te vragen of om wijzigingen op lopende verzekeringen aan ons door te geven. Via onze online omgeving heb je direct commerciële mogelijkheden richting jouw klanten. Je kunt een gewenste korting aangeven, wat maatwerk mogelijk maakt. Daarnaast kun je schademeldingen bij ons indienen, met de mogelijkheid om documenten en foto’s te uploaden. Op deze manier ontvangen wij in een keer alle informatie die van belang is om de schade correct, professioneel en in korte tijd af te wikkelen.

Heb je vragen of wil je een één op één cursus, wij helpen je graag!

Adviseursportaal filmpje

 

Volledige dienstverlening
Breed pakket financiële oplossingen
Kennis en advies
Laagdrempelig en probleemoplossend
Samenwerking

Daarom Polaris

Wat doen we?

Polaris biedt, exclusief via de met haar samenwerkende adviseurs, maatwerkproducten voor elk verzekeringstechnisch vraagstuk.

Hoe doen we dat?

Wij richten ons op de lokale markt. Met een professioneel, vakbekwaam team en een kleinschalige manier van werken. De belangen van de klant staan altijd centraal.

Waarom doen we dat zo?

Onze visie is elkaars specialisme versterken; Resultaat door samenwerking. Korte schijven, creatief meedenken en flexibel zijn is onze kracht.